Henry Kõrvits: Raadio 2 annab sõna neile, kelle hääl ei ulatu suure kuulajaskonnani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ehk Genka
Henry Kõrvits ehk Genka Foto: Jelena Rudi

Täna oma 20. sünnipäeva tähistava Raadio 2 peatoimetaja Henry Kõrvits sõnas, et raadio kõige olulisem saavutus on kuulajate varustamine hea muusikaga.

Kõrvits selgitas Vikerraadio hommikuprogrammis, et Raadio 2 on aidanud noortel Eesti muusikutel koguda populaarsust ja kuulajaid nii Eestis kui piiri taga.

R2 peatoimetaja rääkis, et raadiol on olnud oluline roll ka tema elus - nimelt kuulas ta noorena palju metalit ja infot selle muusikažanri kohta sai ta enim just Koit Raudsepa saadet kuulates.

«See oli hindamatu infoallikas minu jaoks, kuigi kuulasin ka Soome raadiot,» meenutas Kõrvits.

Kõrvits lausus, et on pannud saatetegijatele südamele, «et nad püüaks rääkida päriselt olulistest asjadest» tuues näitena tervisliku toitumise, magamise ning looduskaitse.

Ta selgitas, et üritab eetris anda sõna neile, kes tavaliselt suure kuulajaskonnani ei jõua, kuid kes tegutsevad õige asja eest. Nõnda soovib ta, et Raadio 2 oleks tulevikus hääletoruks kodanikuühiskonna ja kolmanda sektorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles