«Klassikatähed 2013» teine televoor lõpetas pianistide duelli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikatähed 2013 osalejad
Klassikatähed 2013 osalejad Foto: Ülo Josing / ERR

ETV telekonkursi Klassikatähed 2013 teise televooru tulemuste põhjal jätkavad järgmisel nädalal võistlemist Marcel Johannes Kits (tšello), Heigo Rosin (löökpillid), Ksenia Kuchukova (laul), Auli Lonks (klaver), Mihkel Kallip (trompet) ja Marten Altrov (klarnet).

Kui viis edasipääsejat olid selgunud, jäid ootele pianistid Auli Lonks ja Johan Randvere. Hetke pärast selgus ka otsus: pingelise hääletusvooru tulemusel ei jätka järgmisel nädalal võistlemist pianist Johan Randvere.

Žürii külalisliige Rahvusooper Estonia esisopran Aile Asszonyi: «Emotsioon on võimas, võistlejate tase on uskumatult hea. Eks telekonkursil loeb väga palju inimese karisma ja telegeenilisus ning võidab see, kes oma vead enda kasuks keerab. Minu lemmikud on Marcel ja Heigo ning ma ootan huviga järgmise nädala võistlusvooru.»

«Klassikatähed 2013» on ETV eetris pühapäeviti kell 18.40. Võitja selgub žürii ja vaatajate hääletuse tulemusel viimases saates, 14. aprillil. Konkursile paneb punkti  finalistide gala-kontsert Eesti Riikliku Sümfooniaorkestriga Estonia kontserdisaalis 17.aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles