Jennifer Garner: mina Ben Afflecki ei taltsutanud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck ja Jennifer Garner
Ben Affleck ja Jennifer Garner Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Jennifer Garner kinnitab, et vastupidiselt üldlevinud arusaamale ei olnud tal vaja oma näitlejast kaasat Ben Afflecki abielu jaoks kuidagi taltsutada.

Garner, kel on mehega kaheaastane tütar Violet, väidab, et Affleck on alati ideaalne abikaasa olnud ja tal olid kohe olemas ka heaks isaks saamiseks vajalikud eeldused, kirjutab femalefirst.

«Ma ei saa endale võtta Ben Afflecki taltsutaja au. Minu jaoks on ta alati uskumatult hea ja lahke mees olnud. Oleme püüdnud avalikkuse silme alt eemale hoida ja tegelikult pole me üldse peoinimesed,» kaitses Garner oma kunagi metsiku käitumise ja lõputu pidutsemise poolest tuntud olnud abikaasat.

Affleck ja Garner elavad vaikset elu, suheldes kuulsustest vaid Matt Damoni, tolle abikaasa Luciana ja nende lastega ning Garneri sõnul pole nad kuulsusest huvitatud.

«Kui Matt Damon oma naisega siiakanti satub, veedame neljakesi aega. Aga see on kuulsustega suhtlemise osas ka kõik. Mulle meeldiks, kui saaksin teile öelda, et veedame aega Tom Cruise’i ja Katie Holmesi ning Gwen Stefani ja Gavin Rossdale’iga, aga midagi sellist tõesti ei toimu,» ütles Garner.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles