Alari Kivisaar krooniti Eesti ööelu legendiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 majas esitleti sügisprogrammi uut saadet «Omakohus», mida juhivad Kirsti Timmer ja Alari Kivisaar.
TV3 majas esitleti sügisprogrammi uut saadet «Omakohus», mida juhivad Kirsti Timmer ja Alari Kivisaar. Foto: Viktor Burkivski

Sel laupäeval antakse ööklubis Hollywood üle auhinnad Eesti klubimaastiku parimatele tegijatele. Juba neljandat aastat toimuv eestidj.ee rahvahääletus, selgitab peale parima diskori muuhulgas välja ka «noore tegija», ning esmakordselt tunnustatakse legendaarseimat persooni tiitliga «Eesti ööelu legend».

Uurides, mis emotsioone see tunnustus Alaris endas tekitas, saime vastuseks pika pausi ja kaks sõna, «naljakalt meeldiv», lisades, «ma ei käi enam väljas, ei jõua. Võib-olla aastas korra satun, aga siis ka imelikel asjaoludel». Millistel täpsemalt, sellele me enam vastust ei saanud.

Peamiselt klubimuusikale keskenduva parima DJ hääletus toimub nüüd juba mõnda aega, olles eelnevatel aastatel krooninud võitjateks kahel korral Kolzari ja nüüd möödunud aastal Kristjan Hirmo.

365 päevaga on palju muutunud ja oodata on üllatusi - võib-olla on võitjate seas suuri tegusid tegev DNS Project, Beat Service või Rulers of the Deep? Muusika pärast laupäeval igaljuhul muretsema ei pea, kuna plaadivõlureid astub üritusel üles rohkem kui küll.

Estonian DJ Awards @ Club Hollywood, 02.03.2013. Uksed avatakse kell 23 ja vanusepiirang 18 eluaastani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles