Rootsi printsess Madeleine tahab suitsetamisest loobuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Madeleine ja ta kihlatu Chris O'Neill
Printsess Madeleine ja ta kihlatu Chris O'Neill Foto: SCANPIX

Rootsi printsess Madeleine ja ta kihlatu Chris O´Neill andsid uueaasta lubaduse, et nad  mõlemad lõpetavad suitsetamise.

Printsess on enda ja oma mehe suitsetamisharjumuse suhtes üsna avameelne olnud, edastab Expressen.

«Nii mina kui Christopher pingutame, et suitsetamisest loobuda. Kodust välja minnes ei võta me enam sigarette kaasa,» sõnas printsess.

USAs elav Madeleine äratas hiljuti tähelepanu nii oma armuelu kui suitsetamisega.

Ta oli pärast jõule koos kihlatuga suusapuhkusel Šveitsi Alpides. Paar jäi kõmufotograafide kaamera ette kirglikult suudeldes ning hiljem suitsetades.

Paljud väljaanded avaldasid need fotod.

Ühel fotol on suitsetavat paari näha suusarõivastes. Teisel fotol on Madeleine aga koos mehe ja sõpradega restoranis. Ka siis paneb ta suitsu ette.

Teada on, et printsess Madeleine on suitsetanud aastaid. Ta isa, Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf on seevastu suitsetamise lõpetanud.

Selle tõttu langetas ka printsess otsuse, et nüüd aitab suitsetamisest. Madeleine on juba ühe korra suitsetamisest loobunud, kuid siis sellega uuesti alustanud.

«Olen printsessiga suitsetamise teemal vestelnud mitu korda. Nüüd aga on tal ja ta kihlatul tõsi taga, sest selle aasta suvel abielludes tahavad nad head välja näha,» sõnas Rootsi õukonna esindaja Bertil Ternert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles