Liisa ja Dmitri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa ja Dmitri
Liisa ja Dmitri Foto: Kanal 2
LIISA LANGI (19) JA DMITRI ONIŠTŠENKO (30)

Liisa lapsepõlvekodu on Kuimetsa külas, Raplamaal. Dmitri on sündinud Ukrainas, aga oma teadliku elu elanud koos vanematega Eestis, Järvakandis. Nad on koos olnud pea aasta – 14. märtsil tähistavad nad oma suhte aastapäeva.

Kokku, Dima korterisse, koliti 2007. aasta oktoobris. Aasta lõpus hakati rääkima ka pulmadest.

Liisa töötab nüüdseks Dima perefirmas, baaris «Retro» baaridaamina.

Liisa sõnul oli nende kohtumine armastus esimesest silmapilgust. Liisa oli minemas «Retro» baari ja üks sõber palus tüdrukul hankida Dima telefoninumber. Liisa siis pinnis baari juhatajat niikaua, kuni number anti ja nii nad kohtuma hakkasid.

Liisal on neli venda, Dmitril üks õde. Dmitri ja tema õde räägivad hästi eesti keelt. Nende vanemad aga paraku mitte, mis teeb Liisa jaoks suhtlemise kallima vanematega veidi keeruliseks, kuna ta ise vene keelt ei räägi. Ometi tuleb üks päev õppida Dima emalt ka Ukraina borši keetmine selgeks...

Dima on väga viisakas ja hooliv mees – avab uksi, toob lilli ja kingitusi. Meenutades nende esimest suudlust on Liisa öelnud: «Kui tunned esimese suudluse tunnet ka hiljem, siis on tegu väärt suhtega.»

Nende unelmate pulm võiks sisaldada ukraina pulma elemente.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles