«Unelmate pulm» alustab 6. märtsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõrmused
Sõrmused Foto: AP / Scanpix

Peatselt alustab Kanal 2 kevade suurprojektiga «Unelmate pulm». Täna viisid kolm õnnelikku paari oma avaldused Tallinna Perekonnaseisuametisse.

600 kandidaadi hulgast valiti kolm paari, kes 6. märtsil alustavad televaatajate silme all võidujooksu selle nimel, et just neile korraldaks Kanal 2 enneolematult suurejoonelise pulmapeo. Nendeks paarideks on Liisa Langi (19) ja Dmitri Oništšenko (30) Järvakandist, Evelyn Mäeorg (23) ja Maido Parv (26) Tallinnast ning Kairi Kask (24) ja Ardo Kaljuvee (28) Tallinnast.

Kõigepealt tuleb armastajapaaridel tõestada kogu Eesti rahvale, et just nemad on need, kes väärivad kogu eluks meeldejäävat paaripanekut. Esmalt heidetakse pilk nende armu- ja igapäevaellu, et saada teada, millega noored tegelevad, kus ja kuidas tehti abieluettepanek, kes on äiad-ämmad.

Pärast seda tuleb neil aga läbida pulma ettevalmistusega seonduv kadalipp. Kogu saatesarja vältel ootavad neid ees aga üllatuslikud ülesanded, mis veelgi enam panevad proovile paaride valmisoleku abiellumiseks.

Tõsielusarja «Unelmate pulm» saatejuhiks on Elo Mõttus.

«Kuna Elol on peagi oma pulmad ees, siis mõtlesime, et las harjub juba selle meluga, mis pulmakorralduse juurde kuulub,» muigas saate üks produtsentidest, Toomas Kirss, saatejuhi valikut kommenteerides.

«Unelmate pulm» on Kanal 2 eetris alates 6. märtsist, neljapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles