Kes kannab seksikaimat aluspesu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Minu tissid on loomulikult kõige kenamad!"
"Minu tissid on loomulikult kõige kenamad!" Foto: Indrek Galetin

Aasta seltskonnaelu tippsündmusel Kroonika seksikate valimisel oli moepolitsei rollis veebiportaal Elu24 eesotsas Bravuuritariga.

Seekord uurisime lähemalt, mis sorti aluspesu olid tuntud inimesed seksikate peole selga tõmmanud.

Viiesaja külalise seast noppisime oma pildigaleriisse loomulikult magusamad palad.

Näiteks austatud saksofonivirtuoos Virgo Veldi igavate mustade teksade seest avastasime tulipunased überseksikad aluspüksid. Seda võib vaid ette kujutada, millised plaanid mehel tolleks õhtuks varuks võisid olla.

Moeguru Arne Niit oma püksirihma ei avanud, kuid vandus kätt südamel hoides, et tõmbab peole minnes alati jalga brokaadist stringid. "Vahel veits hõõruvad, aga kannatan välja," seletas guru mesimagusal häälel.

Stilist Karolin Kuusik teatas enesekindlalt, et kannab vaid musta. Püksi piiludes selgus, et kaunitaril olid jalas hoopiski titeroosad pitspüksikud.

Uuri lähemalt meie pildigaleriid ja otsusta, kellel kuulsustest oli tol õhtul riiete all peidus kõige seksikam aluspesu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles