RETSEPTID: õhtusöögilisi võlusid kuumad Ciizud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ciizud - Kirsika Soomer ja Regina Salumäe
Ciizud - Kirsika Soomer ja Regina Salumäe Foto: TV3

Kolmapäevases saates «Õhtusöök viiele» võõrustas külalisi tüdrukutebänd Ciizud ehk Regina Salumäe ja Kirsika Soomer.

Ciizud on tüdrukuteduo Valgamaalt. Regina ja Kirsika leidsid teineteist mõne aasta eest karaokebaarist ja hakkasid koos laulma. Regina päevatöö möödub raadios Ruut FM ja Kirsika leiab päeval õmblustöökojast. Omavahel saavad tüdrukud hästi läbi, kuigi Regina on Kirsikast kogu aeg üle – seda nii vaimselt, füüsiliselt kui ka söögitegemiselt.

Esimene eelroog: Peekonisalat vutimunadega

Vaja läheb:

2 karpi vutimune

350g suitsupeekonit

200g kurki

200g tomatit

väike pea jääsalatit

Valmistamine:

Munad keeta, peekon praadida, ülejäänud koostisosad tükeldada ja segada kõik omavahel kokku ning maitsestada

Teine eelroog: Koorene lõhesupp

Vaja läheb:

500g lõhet

vahukoor

köögiviljad (seller, hernes, porru, porgand)

Valmistamine:

Lõhe praadida, lisada juurde köögiviljad, mis tuleb ka õrnalt läbi praadida. Seejärel lisada vahukoor ja maitsestada

Pearoog: Maisihelveste ja parmesani paneeringus kana

Vaja läheb:

kanafileed

maisihelbeid

Parmesani juustu

riisi

köögivilju

suitsujuustu

Valmistamine:

Kanafilee paneerida muna, purustatud maisihelveste ja parmesani juustus. Küpsetada ilusaks kuldpruuniks. Lisandiks läheb kõrvale riis, suitsujuustukaste ja soe köögiviljawok.

Magustoit: Marja-Besee tort

Vaja läheb:

hapukoort

mune

jahu

marju

Valmistamine:

Küpsetada biskviit, mille vahele läheb besee ning vahukoor, kaunistuseks marju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles