«Ärapanija» meisterdas Reformierakonnale imeilusad plakatid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija pakutud Reformierakonna plakat
Ärapanija pakutud Reformierakonna plakat Foto: Kanal 2

Kanal 2 huumorisaade «Ärapanija» tuli suurepärasele mõttele ja andis Reformierakonnale idee hiilgavast välikampaaniast.

«Selle nädala parima naljalooga sai maha prokuratuur, kes avaldas reformierakondlaste ülekuulamismaterjalid ehk selgitused, mida umbes 60 reformipartei liiget püüdsid uurija juures ütlusi andes selgitada, kust on pärit kõik need fantastilised rahasummad, mida nad kandsid üle Reformierakonna arvele,» seletas Mart Juur.

«Ärapanija» valis välja kõige eredamad lausungid, kleepis need Reformierkonna valimisplakatitele ja tulemuseks oli imeilus välikampaania või plakatite seeria, mida oleks sobilik üles riputada Eesti linnades, alevites ja külades.

«Tegelikult me nüüd päris täpselt ei tea, kas need laused läksid kokku ka nende nimedega. Kui see nüüd päriselt niimoodi ei olnud, siis me väga vabandame ja te võite meiega ühendust võtta. Me saame klippides need nimed ja näod ära muuta. See on imelihtne,» lisas Ott Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles