Märt Avandi: kirjutame juba järgmist «Tujurikkujat»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi.
Märt Avandi. Foto: Raigo Pajula

Näitleja Märt Avandi ütles eile ETV saates «Kahekõne», et aastavahetuse naljasaate «Tujurikkuja» tänavune osa on juba kirjutamisel.

«Ma tegelikult hea meelega seda saladuskatet ei kergitaks üldse veel, sest esiteks me oleme oma selle aastase saatega üsna alguses, me alles kirjutame,» ütles Avandi ja kinnitas, et ideid meeskonnal jagub.

Saatejuht pakkus Avandile sketšimaterjaliks hiljuti avalikustatud Reformierakonna rahastamisskandaali lõpetamise kohtumäärust ja arvas, et see on väga tore materjal, millega näitleja, kes dokumenti pisteliselt lugenud on, igati nõus oli. «Ma ei lugenud eriti põhjalikult seda, aga juba oli naljakas küll, jaa!» ütles ta.

Saates oli juttu ka prohvet Muhamedi üle nalja viskamisest, mille kohta näitleja ütles, et kui «Tujurikkuja» midagi sellist teeks, oleks see riiklikul tasandil kuritegu, kuna teema on praegu nii habras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles