«Ärapanija»: erakanali eetris toimub soopõhine meeste mõnitamine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Esmaspäeval algas Mart Juure ja Peeter Oja juhtimisel «Ärapanija» kümnes hooaeg.

Miks on eesti meeste keskmine eluiga võrreldes naistega nõnda lühike? Ühe võimaliku vastuse leiame pealtnäha väga positiivsena mõeldud telesaatest «Minu mees suudab».

Kurb oli vaadata seda episoodi, kus saatejuht Liina Randpere juhtimisel üks täiesti tore mees riputati kangi külge ja talle pandi suhu muna ja jalgade vahele pall... Jumal tänatud, et mitte vastupidi!

«Kogu seda tingeltangelit vaadates tekkis mul mõte, et Eestis on olemas soovolinik, kes leiab küll mahti sekkuda eneseabiraamatutesse ja kokaraamatutsesse; käib ringi, loob korda. Aga kui ilmselgelt toimub erakanali eetris soopõhine meeste mõnitamine...» ahastas Juur.

Kõik teavad, kui kriitilises olukorras on eesti perekond, kui palju on lahutusi. See on paratamatus, kui perekond on meeletu surve all.

Kujutage nüüd ette, et elab üks õnnelik peerekond, kuid naine arvab, et tema mees suudab rippudes kangil hoida jalgade vahel palli ja lusika peal muna. Võibolla poiss kurameerimise ajal ütleski seda tüdrukule, et suudab seda teha,  ja tüdruk jäi uskuma.

Nüüd aga tuleb mees koju, surmani väsinud kahel kohal töötamisest, küsib süüa aga naine käsib hoopis võtta muna ja palli ning lapsele tsirkust teha. Mees muidugi teebki ega kurda, sest mehed surevad vaikides.

Vaata saadet:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles