Pruutkleidis naine jahtis joobes juhti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksev pruut
Jooksev pruut Foto: jupiterimages.com

Uus-Meremaal jahtis pruutkleidis naine oma pulmapäeval alkoholijoobes juhti.

Jeff ja Rhiannon Mabbettile jääb nende pulmapäev alatiseks meelde, kuna valgusfoori taga sõitis üks joobes autojuht oma autoga nende masinale tagant sisse, vahendab AFP.

 

Paar oli oma autole külge lasknud kinnitada suure hulga plekkpurke ning pannud sildi «Vastabiellunud» ning nad olid teel hotelli.

 

Paari sõnul sõitis üks autojuht nende masinale kollase tule taga aga olles ootamatult sisse.

 

«Jätsime auto seisma ja mu mees läks asja uurima. Teise auto juht oli purupurjus ja suutis ainult öelda, et ta maksab meile tekitatud kahju kinni,» meenutas Rhiannon Mabbett.

 

Kui naine helistas politseisse, pani joobes juht oma masinale uuesti hääled sisse ja püüdis minema sõita. Kuid naine reageeris sellele kiiresti ja napsas joobes juhi autovõtmed ära.

 

«Kuid mees ei jätnud asja nii ja püüdis siis jalgsi põgeneda. Politsei soovitas mul teda taga ajada. Mees pistis jooksu ja mina oma rasket pruutkleiti maast lahti kergitades jooksin talle järele,» lausus Rhiannon.

 

Mees põgenes ostukeskusesse, naine läks talle sinna järgi. Hiljem jätkasid mõlemad oma teekonda uuesti tänaval.

 

«See vaatepilt oli väga naljakas – võõras mees jookseb ees ja mina oma pika valge pruutkleidiga tema kannul. Igatahes paljud hakkasid seda vaatepilti nähes naerma,» lisas abiellunu.

 

Naine lõpetas alles siis jälitamise, kui joobes juht ühele pimedale kõrvaltänavale jooksis.

Politsei saabudes oli sündmuspaika jõudnud ka Rhiannoni mees Jeff. Naine näitas politseinikele, kus ta viimati kurjategijat nägi.

«Mu abikaasa püüdis mulle öelda, et ma ei pea meie autole tagant sisse sõitnud jahtima, kuid politsei ärgitas mind seda tegema,» lausus pruutkleidis pika maa maha jooksnud naine.

Kohaliku politsei kinnitusel kahju tekitanud mees tabati. Talle esitati süüdistus alkoholijoobes auto juhtimises ja tehniliselt mitte korras oleva autoga sõitmises ja kaaskodanike vara hävitamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles