Kuula: ilma bändita sündinud mõnus suvehitt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar-Ikevald Rannap
Kaspar-Ikevald Rannap Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Värskelt avatud vanalinna klubi Visioon omanikud panid oma muusikalise loomingulisuse proovile, mille tulemusena valmis lugu «Peidad end eilses».

Selleks, et muusikat luua, ei ole vaja bändi, vaid tahet, et tegutseda, piisavat annust loomingulisust ja omaala parimaid tegijaid.

Loo «Peidad end eilses» valmimiseks on oma jõud ühendanud DJ Lenny LaVida, BändCämpi eestvedaja Ikevald Rannap, Marco Margna ja Siim Mäesalu.

Visiooni ühe osaniku ja loo esitaja Kristo Poka arvates on muusika loomiseks kõigil võrdsed võimalused, olenemata sellest kas kuulutakse muusikalisse kooslusesse või mitte.

«Väjendusvabadus ja võimalused on kõigil ühesugused. See tuleb vaid osata heade inimeste abiga konkreetsesse vormi panna. Otseselt me bändi looma hakata ei soovi. Pigem on tegemist muusikalise katsetuse ja eneseväljendusega,» märkis Poka.

Päris muusikakaugete inimestega siiski tegemist ei ole. Mõlemad on õppinud WAF laulukoolis, osalenud muusikalides ning laulnud tausta mitmetele artistidele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles