Gervais andis sarja «Statistid» fännide survele järgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: Nigel Hine / WENN

Briti koomik Ricky Gervais on sunnitud taas välja andma telesarja «Statistid» jõuluepisoodiga DVD pärast seda, kui USA fännid kaebasid, et neid kasutatakse rahaliselt ära.

Sari, mis oli jõuluajal USA telekanalite eetris, paisati müüki DVD kogumikul, milles sisaldusid ka sarja kaks esimest hooaega, vahendab WENN.

Siiski vihastas see manööver fänne, kes keeldusid maksmast 60-dollarilist ehk enam kui 600 kroonist hinda, et saada endale DVD sarja viimase osaga, sest suuremal osal olid kaks esimest hooaega juba plaatidel olemas.

Gervais tunnistas nüüd, et säärane käitumine polnud fännide suhtes aus ning lubas probleemi telekorporatsiooniga HBO ära klaarida, et jõuluosa DVD ka eraldi müügile jõuaks.

«Ma rääkisin HBO esindajatega ja nad annavad jõuluepisoodi eraldi välja. Kuupäeva ei ole veel paika pandud aga sarja viimane osa saab kindlasti olema ka teistest osadest sõltumatult kättesaadav,» ütles Gervais.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles