Tudengid talvituvad taas suvepealinnas

, peakorraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsiooniliselt avab tudengite talvepäevad "Tudengikabaree", kus astuvad üles nii õpilased kui õppejõud.
Traditsiooniliselt avab tudengite talvepäevad "Tudengikabaree", kus astuvad üles nii õpilased kui õppejõud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sellel nädalavahetusel, 20.-22. veebruaril toimuvad Pärnus 11. tudengite talvepäevad. Sündmusest on kujunenud omamoodi traditsioon nii Tartu ülikooli Pärnu kolledžile kui Pärnu linnale.


Talviselt vaikses suvepealinnas on tudengite talvepäevad alati noori köitnud. Igal aastal on korraldajad püüdnud osalejatele pakkuda juba traditsioonilisi lemmiküritusi ning midagi uudsetki.



Talvepäevade avalöök on kõikide tudengite seas populaarne „Tudengikabaree“. Selle aasta teema on „Maailmaküla“. Üritus algab Tervise sanatooriumi kultuurikeskuses kell 21. Oma etteaste teevad kabarees Pärnu kolledži õppejõudki.



Reedesed tegevused lõpetab tudengite talvemöll ööklubis Mirage, kus talvepäevad ametlikult avatakse. Klubiliste peotuju hoiab üleval ansambel Traffic. Samuti pakub Mirage palju üllatusi.



Tänavuste talvepäevade korraldajad on püüdnud tudengeid köita tavapärasest veidi sportlikuma kavaga. Võimalus oma oskusi näidata avaneb vesivolles,

bowling

’us, talvises rannajalgpallis, üksiküritajatele on mõeldud sõudeergomeetrid ja uue alana on tänavu kavasse toodud korvpall.



Neile, kes otsivad lõõgastust, on mõeldud kolledži juures mõnutelk ja tudengisaunad. Kolledži juurest stardib kell 18.50 talvepäevade vaieldamatu lemmik - pubibuss, mille lõpp-peatus on kuursaal, kus esineb ansambel Hellad Velled.



Tudengite talvepäevade kavast leiab igaüks endale midagi sobivat. Rohkem informatsiooni saab kodulehelt www.talvepaevad.com.



Loodame üritusel näha palju üliõpilasi nii Pärnust, Tallinnast, Tartust kui muudest Eesti linnadest. Samuti on talvepäevadele oodatud kõik, kes end noorena tunnevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles