Kaja Wunder: tagasihoidlikkus võib saada komistuskiviks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder
Kaja Wunder Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

«Eesti tippmodelli» saatejuht Kaja Wunder ütleb et muidugi on võimalik modellina läbi lüüa ka ilma oma keha paljastamata.

«Näiteks Claudia Shiffer ei näidanud kunagi oma rinnapartiid, samal ajal kui paljudki teised modellid nagu Kate Moss, Naomi Campell jt ei pidanud keha paljastyamist millekski eriliseks,» räägib Wunder Naistelehele.

«Eks modellid peavad ise otsustama, milleks nad on valmis, aga liigne tagasihoidlikkus võib siiski vahel saada komistuskiviks karjääris,» räägib kogenud endine tippmodell Wunder.

Wunder lisab, et kui pidldi on tehtud maitsekalt ning moe- ja kunstipäraselt, siis modellidel üldiselt ei ole probleeme poolpaljalt või isegi päris alasti poseerimisega.

«Mõni karjäär ongi just sellistest julgustest alguse saanud - vaadakem näiteks saksa tippmodelli Nadja Auermanni - kui teised modellid ei tahtnud fotosessioonil Vouge'iga keha paljastada, pakkus Nadja uhkelt ja julgelt ennast välja ja tulemus oli fantastiline,» pajatas Wunder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles