PÄEVAHOROSKOOP 10. mai: Jääradel suureneb soov inimesi aidata, Kaksikutel on tööasju lihtsam ajada

Copy
Foto: www.pexels.com

Käes on reede!!

JÄÄR

Sinu soov inimesi aidata võib suureneda. Oled kannatlik, suudad süveneda teiste probleemidesse ja neile toeks olla.

SÕNN

Üksindus ei sobi sulle kohe kuidagi – tahad olla sõprade ja tuttavate keskel, vajad tunnet, et kuulud kindlasse ringkonda.

KAKSIKUD

Tööasju on täna lihtsam ajada. Oskad kõikvõimalike partnerite ja klientidega meeldivalt suhelda, mis on edu aluseks.

VÄHK

Leiad võimalusi meeldivate ja kasulike tegevuste ühendamiseks. Näiteks võid toredate inimestega lobisedes vajalikku infot saada.

LÕVI

Kui vajad rahalist abi, siis võiksid selle saamise nimel tegutsema asuda, otsida võimalusi laenu või toetuse taotlemiseks.

NEITSI

Ilmselt kandub tähelepanu suhete teemale. Oskad teiste inimestega õigesti käituda, oma tundeid väljendada ja sassis suhteid lappida.

KAALUD

Töö lausa lendab sinu kätes! Oskad ka argistes pisiasjades positiivset näha ning nautida iga väiksematki õnnestumist.

SKORPION

Kasvab soov enese jaoks aega võtta, et tegeleda hobidega ja nautida kultuuri. Üsna hea aeg sõpradega suhete parandamiseks.

AMBUR

Vajad tavapärasest rohkem vaikust ja rahu. Hea on olla oma turvalises kodus, nautida head toitu ja armsate inimeste lähedust.

KALJUKITS

Kaasinimestega on lihtne ühist keelt leida. Kui alustad vestlust naeratuse ja sõbraliku tervitusega, sujub edasine asjaajamine suurepäraselt.

VEEVALAJA

Võid saada kutse peole või koosviibimisele. Mine kohale uudishimuga, ära eelda, et kõik sujub sinu ettekujutuse kohaselt.

KALAD

Vajadus teistega hästi läbi saada on suur. Üksindus muudab sind nukraks ja ebakindlaks, on tähtis omada usaldusväärseid sõpru.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles