Märt Agu ja Peeter Rebane läksid lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Agu ja Peeter Rebane 12.09.2009 Tallinna lauluväljakul toimunud Rahvuslikul Koertenäitusel koos oma Iiri hundikoeraga
Märt Agu ja Peeter Rebane 12.09.2009 Tallinna lauluväljakul toimunud Rahvuslikul Koertenäitusel koos oma Iiri hundikoeraga Foto: paparatso

Juba möödunud aasta tantsusaate ajal sahistati kuluaarides, et Tantsuakadeemia juhi Märt Agu ja ettevõtja Peeter Rebase suhe on mõranemas. Täna kinnitavad ka mehed ise, et nende paljude  meediaväljaannete klantspiltidel eksponeeritud roosiline kooselu on läbi.

Ajakirjale Psühholoogia Sinule antud intervjuus tunnistab Märt Agu, et suhe on läbi. Pikemalt Agu lahkumineku tagamaid analüüsida siiski ei soovinud.

Vaatamata aastatepikkusele kooselule samasoolise kaaslasega Märt end siiski homoseksuaaliks ei pea. «Arvan, et kui inimesed teineteist armastavad ja sobivad, siis ei ole sool vahet. Mõned lihtsalt sobivad koos olema. Minule on hingeline koosolemine olulisem kui seksuaalne,» kinnitab Märt.

Huvitav, kummale jäi nende lemmikloom, iiri tõugu hundikoer?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles