Moegalerii: Tallinnas avati Eesti suurim GERRY WEBERi esinduskauplus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmakordselt Tallinna külastav Saksamaa moemaja GERRY WEBER peastilist Wolfgang Kalk avas kaubamärgi uue, seni Eesti suurima esinduskaupluse ning korraldas stiilinõustamissarja pealinna moejüngritele. Kuulsa stilisti esimesteks klientideks olid Tanja Mihhailova ja Diana Klas.

Kevadkuu esimesel päeval Tallinna saabunud Wolfgang Kalk avas vanalinnas asuva, Eesti seni suurima GERRY WEBERi esinduskaupluse ning andis stiili- ja imidžinõu staaridele ja piduliku avamisürituse külalistele.

Wolfgang Kalki esimesteks klientideks olid laulja Tanja Mihhailova ja näitleja Diana Klas, kellele tipp-stilist lõi uued trendikad moeilmed. “Stiilimuutus toimus küll kinniste uste taga, aga piduliku avaürituse külalised said tulemust uudistada samal õhtul uue GERRY WEBERi kevad-suve kollektsiooni esitlusel”, ütles kaupluse juhataja Piret Ruubel.

Avamispeole kutsutud VIP-persoonid ja kliendid said samuti võimaluse saada stiilinõu julgete ja ekstravagantsete visioonidega kuulsust kogunud Wolfgang Kalkilt.

Aadressil Valli tänav 4 avatud GERRY WEBERi uus esinduskauplus on Saksamaa rõivabrändi suurim esindus Eestis. Uue kaupluse 180 ruutmeetril paiknevad GERRY WEBERi moemaja uusimad ja trendikamad kevad-suve kollektsiooni mudelid.

GERRY WEBER bränd pakub kõrgkvaliteetset riidekollektsiooni, mis on mõeldud “modernsele naisele” vanuses alates 30. Trendikad lõiked ja materjalid, kõrgkvaliteetne töötlus, detailide rõhutamine ning hästi sobituvad värvid tagavad Gerry Weberi kaubamärgi ehtsuse.

Teine GERRY WEBERi kaubamärk TAIFUN on nooruslikum ja naiselikum kaubamärk, mis on mõeldud eelkõige aktiivsetele ja sportlikele noortele naistele, kes oskavad hinnata nii trendikust ja innovatiivsust kui ka mugavust.
 

GERRY WEBER on üks kuulsamaid ja edukamaid Saksa moe- ja elustiilibrände, omades üle 500 esinduspoe ning üle 2300 tavapoe 64 riigis üle maailma.  GERRY WEBER on Eesti turul alates 1996. aastast. Esimene Gerry Weberi pood avati siin 2009. aastal. Uue Eesti suurima poe avamisega 2012. aastal on Gerry Weberil Eesti turul kokku kaks esinduspoodi – üks Kristiine keskuses ja teine aadressil Valli tänav 4.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles