Vargad viisid lemmiklooma hauast teemantkaelarihma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargad viisid lemmiklooma hauast teemantkaelarihma
Vargad viisid lemmiklooma hauast teemantkaelarihma Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei uurib juhtumit, milles vargad viisid Pariisi eeslinnas Asnieres-sur-Seine´is asuvast lemmikloomade matmispaiga ühest hauast teemantkaelarihma.

Kaelarihm, mille väärtus on 9000 eurot, viidi musta puudli hauast ööl vastu viiendat veebruari, edastab AFP.

Sinna hauda mattis 2003. aastal oma lemmikkoera ühe jõuka USA ärimehe naine. Hauakivil seisab, et sinna on maetud Tipsy nimeline puudel.

Juba aastaid levis linnalegend, et loomasurnuaiale maeti koer, kelle kaelas on teemantkaelarihm. Politsei sõnul osutus legend siiski tõeks.

Asnieres-sur-Seine`i linnaosa vanem Sebastien Pietrasanta arvates ei peaks loomi matma koos kallihinnaliste asjadega.

«Mitte iga kassi või koera hauda õnneks lahti ei kaevata, kuna seal ei ole peale looma jäänuste mitte midagi,» lisas Pietrasanta.

Haua lahtikaevamise avastas üks juhuslik möödakäija, kes teatas sellest politseisse. Tipsy omanik tegi politseile kaebuse.

Pariisi eeslinnas asuvasse loomasurnuaeda on maetud umbes 3000 looma, enamjaolt koeri ja kasse, kuid ka Kiki nimeline ahv, Bunga nimeline küülik, Fausti nimeline lammas, mitu hobust ja lõvi.

Loomade hauaplaatidel on nendest fotod, inglikujud, lilled ning isegi plastmassist jõulupuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles