Bedwetters: Eesti publik on maailma parim

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwettersi Tartu kontsert
Bedwettersi Tartu kontsert Foto: Andres Peets

Eile Tartus oma esimest Eesti tuuri alustanud noortebänd, MTV Euroopa Muusikaauhindade värske võitja Bedwetters on kodupublikust nii vaimustunud, et ootab ülejäänud tuurikontserte isegi suurema ärevusega kui esinemist miljonite televaatajate ees MTV galal.

Bedwettersi laulja Joosepi sõnutsi möödus kontsert Tartus fantastiliselt: «Pärast MTV võitu on kõigi ootused loomulikult suured. Eile lavale astudes saime aru, et paremat publikut, kui meie oma kodumaa fännid, pole mitte kusagil maailmas olemas,» on Joosep vaimustuses.

Järelejäänud tuurikontserdid toimuvad 30. novembril Rakveres, 1. detsembril Haapsalus ja 2. detsembril Pärnus. Kontsertõhtuid juhivad MTV VJ-d Martin Veismann ja Piret Järvis ning soojendusbändiks on Driven. Peale kontserti, on fännidel võimalik bändiga kohtuda, autogramme saada ning koos pildistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles