Jana Kask selgitab: koostöö lõppes vaid Tõnu Lindretiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Jelena Rudi esimese isikunäituse avamine BonBonis 10.06.11 Esines Jana Kask
Fotograaf Jelena Rudi esimese isikunäituse avamine BonBonis 10.06.11 Esines Jana Kask Foto: Ruslan Bardash

3. detsembril teatas end Jana Kase produtsendina esitlenud Tõnu Lindret meediale, et koostöö artistiga lõpetati tolle «ebaprofessionaalsuse ja kohustuste mittetäitmise» tõttu. Jana Kask oli taolistest süüdistustest üllatunud.

«Esiteks ei ole Tõnu Lindret minu ametlik esindaja ning meie koostöö piirdus projektiga Riias, kus salvestasime loo «Feel The Vibe» ning esinesin ühes telesaates ning kohalikus ööklubis,» teatas Kask.

Jana kinnitusel ei olnud edasine koostöö võimalik Lindreti enda käitumise tõttu.

«Teiseks käitus Tõnu Lindret Riia salvestusel ebaadekvaatselt, nõudis viietunnise stuudioaja sees vähemalt kolme loo salvestamist, ja kui ma ei nõustunud aja arvelt kvaliteeti alla laskma, süüdistas mind ebaprofessionaalsuses,» selgitas Kask.

Lauljatari sõnul oli mees salvestusel üleolev ning lubas neiust vajadusel kas või «tankiga üle sõita».

«Olin sellisest käitumisest šokeeritud, ei teagi, miks, aga lootsin siiski kena lõpplahendust,» sõnas Kask. Laulja sõnul sujus koostöö Riias asuva MicRec stuudioga hästi, kuigi Lindret püüab nüüd vastupidist väita. «Usun, et minu koostöö stuudioga jätkub ka Lindreti vahenduseta,» ütles Kask.

Kui Kask Lindretile teatas, et ei soovi temaga koostööd jätkata, järgnes kirjade laviin, kus mees muu hulgas ähvardas lauljatari kohtusse anda. Peatselt järgnes ka pressiteade meediale, milles isehakanud manager süüdistas lauljatari lohakuses, ebaprofessionaalsuses ja kokkulepete eiramises. «Millistest kokkulepetest on üldse jutt, kui meie vahel pole sõlmitud ainsatki lepingut?» imestas Kask.

Laulja kinnitas, et jätkab vaatamata Lindreti levitatud infole kontsertide andmist ning varem välja kuulutatud sooloesinemised toimuvad.

Jana Kaske võib teiste staaride seas laulmas näha suurel jõulukontserdil «Unistused», mis toimub 21. detsembril kell 19 Tallinna Jaani kirikus. Lisaks näeb Janat veel 22. detsembril Tallinnas Mustpeade majas, 10. detsembril Tallinna klubis Plub ja 15. detsembril Tartu klubis Illusioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles