Colin Farrell tarbib töö ajal alkoholi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colin Farrell
Colin Farrell Foto: SCANPIX

Hollywoodi Iiri päritolu staari Colin Farrelit tuntakse kui kõva pidutsejat.

Sellel nädalal nähti 35-aastast näitlejat Los Angeleses toimuvatel filmivõtetel lausa töö ajal alkoholi tarbivat, edastab People.

Võttemeeskond kinnitas juhuslikult seal olnud ja nähtust šokeeritud inimestele, et tegemist oli stseeniga, kus Farrell peabki alkoholi jooma.  Pudeliga stseenis pidi Farrell imiteerima joobes olekut.

Farrelli käes oli pudel, mis paistis viskipudeli moodi. Kas seal sees ka viski oli, ei ole teada.

Farrelil on käsil uue linateose «Seven Psychopats» võtted. See film räägib mehest, kes aitab oma sõpradel gängsteri kallihinnalise koera ära varastada. Gängsteri rollis näeb Woody Harrelsoni, kes vahetas välja varem sellesse rolli plaanitud Mickey Rourke. Rourke solvas režissöör Martin McDonaghit ning sai kinga.

Farrell ütles ühes varasemas intervjuus, et töö on talle tähtis, kuid perekond veel tähtsam.

«Olen väga rikas mees, sest mul on kaks toredat poega,» lausus staar.

Farrell on isaks kaheksa-aastasele Jamesile, kelle ema on modell Kim Bordenave ning kaheaastasele Henry Tadeuzile, kelle ema on Poola päritolu näitlejanna Alicja Bachleda.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles