George Clooney ekskallim peab end läbikukkunuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney ja Elisabetta Canalis
George Clooney ja Elisabetta Canalis Foto: SCANPIX

Hollywoodi staaril George Clooneyl on juba mõnda aega uus kallim, endine maadleja ja nüüdne näitleja Stacey Kiebler.

Clooney endine kallim, itaallanna Elisabetta Canalis on oma eluga samuti edasi liikunud – ta osaleb Los Angelses menusaates «Tantsud tähtedega», kirjutab People.

Kolm kuud pärast lahkuminekut paljastas Canalis nende kaks aasta kestnud suhte tagamaid.

«Kui ma kellestki lahku lähen, siis tekib mul läbikukkumise tunne. Suhte lõppedes ei suudeta isegi kenasti head aega öelda,» sõnas itaallanna.

Väidetavalt tahtis Canalis Clooneyga pere luua ning lapsi saada. Clooney seda aga ei tahtnud.

«Olen väga kiinduv inimene. Mis puutub armastusse, siis muutun ma teisest inimesest sõltuvaks. Otsin meest, kes suudaks mulle turvalisust pakkuda,» lausus Canalis.

Canalise sõnul eelistab ta jahedaid ja end hästi kontrollivaid mehi.

«Suhte lõppemine on keeruline. Elan USAs, kuna tunnen end seal turvaliselt. Mu elu oli kildudeks ja selle aktsepteerimine oliraske,» sõnas naine.

Ta jätkas, et on end Los Angeleses sisse seadnud ning seal töö leidnud.

«Selles linnas leidsin uuesti tasakaalu ja vaikuse. Minu jaoks keeruline aeg, kuid eluga tuleb edasi minna,» lisas itaallanna.

Canalise sõnul on ta tuleviku suhtes optimistlik.

«Minevikus olin üsna ebaküps ning otsisin suhteid, mis mind lõhkusid. Tahan suhet, kus nii mina kui ka minu partner teineteist mõistame,» jätkas Canalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles