Kõige maitsekamalt riietuv Eesti naine on Carmen Kass

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Kass (Bottega Veneta sügis/talv 2011)
Carmen Kass (Bottega Veneta sügis/talv 2011) Foto: SCANPIX

Elu24 küsis oma lugejatelt, kes on nende arvates Eesti kõige maitsekamalt riietuvad kaunitarid. Enim korjas stiilipunkte Saksamaal resideeruv Eesti supermodell Carmen Kass. 

Kuigi paljud lugejad hääletasid Eesti kõige maitsekamalt riietuvaks kuulsuseks Carmen Kassi, lendas kaunitari suunas ka ohtralt kadedusepiike.

Ene: Carmen Kass on kõige vingem, aga modellil on ju mugav ja lihtne end kõrgklassi moodi riietada.

Tavaline vaene eesti naine: Võtke kordki kaamera ja minge maakohta maitsekust otsima! Mis viga on rikastel linnas maistekas ja kena olla? Aga katsugu seda olla ilma rahata ja täispäevad tööd rügades!

Ainched:  Huvitav, kas Kass ja Evelin suudaks stiilsed välja näha 400 eurose sissetulekuga kuus...?

Kissa: Minu lemmik on Carmen Kass. Mitte sellepärast, et on modell vaid sellepärast, et niipalju kui olen teleris teda näinud, on ta alati väljapeetud ja tagasihoidlik.

Tellitud kaunitar: Moelavadele jõutakse tavaliselt varajases nooruses ning selle ameti eelduseks ongi olla ilus ning nende tööks ongi stiili müümine. 

Usun, et näitlejanna Merle Palmistest saaks tema aastkümneid kestnud rollitäitmistest ka huvitavaid stiilinäiteid, teatris tegeleb näitlejannaga terve meeskond- see oleks juba võrdsete võrdlemine- proua Ilves, modellid ja näitlejannad...

Aga kaunitariks ikka sünnitakse, muud ilustamist nimetaksin kunstiks, sest vaevalt kaunitarid massõmblust kannavad. Siis võiks juba küsida, kes on meie parimad stilistid..

Ka kokatüdruk Anni Arro kogus kõrgeid stiiliskoore.

Punktid siit: Epp Maria Kokamägi ja tema tütar Anni saavad kumbki 12 punkti! Andekuse ja ilu eest.
Absoluutsed miinused lähevad esimeses järjekorras neile, kes elavad ja esinevad maksumaksjate kulul.

Lyla: Neid pilte vaadates torkas silma Anni Arro, ta stiil on maitsekas ja samas nooruslik ning ta oskab riideid välja kanda.

Kas: Anni Arro on kaunitar. Aga on küsimus, sest oma juustega võiks ta küll midagi ette võtta. Sellised sorakad kokku keeratud, nagu oleksid pesemata ka alati...

Enim kriitikat pälvis riietumise osas presidendiproua Evelin Ilves.

Mida sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles