Kerli avalikustas Demi Lovato laulu «Skyscraper» tagamaad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Eesti laulja ja laulukirjutaja Kerli rääkis väljaandele Seventeen, mis inspireeris teda kirjutama Demi Lovato värsket singlit «Skyscraper».

Mis inspireeris seda lugu kirjutama?

Kirjutasime selle apokalüpsist kujutava pildi põhjal. Maailm oli varemeis ja rusude keskel seisis üks pilvelõhkuja. Vihma tibutas ja tihedate suitsupilvede vahelt paistsid esimesed päikesekiired. Tundsin end suurepäraselt, kui seda laulu kirjutasin. See tuli väga võimsast kohast.

Kuidas oli seda esimest korda Demi esituses kuulda?

Esimest korda, kui Demi versiooni kuulsin, olin pahviks löödud. Peale selle, et tal on erakordne hääl, suudab ta emotsioone väljendada sellise küpsusega, mis jätab demoversiooni häbisse. Ütlen alati, et laulud on sõnumid ja artistid on sõnumitoojad ning praegusel hetkel pole sellele laulule paremat kullerit kui Demi. Tema julgus rääkida maailmale kõigest läbielatust on äärmiselt inspireeriv.

Kuidas peaksid tüdrukud end tundma, kui nad seda laulu kuulevad?

Arvan, et laulusõnad ütlevad kõik. Sa võid sattuda madalamast madalamale ja vastu astuda süngemast süngemale, kuid suudad alati taas püsti tõusta ja valgust näha. Selle kõige pärast ongi elu väärt elamist.

Demi rääkis, et see laul on talle väga isiklik - kas ka sinu jaoks?

Jah. Tulen väga väikesest kohast Ida-Euroopas ja terve mu elu on olnud võitlus, et kõige kiuste oma unistusi teostada. Arvan, et inimeseks olmine on üleüldse raske - meil kõigil on omad võitlused ja takistused, mida ületada. Sellepärast ongi tähtis kaastunne. Kunagi ei või ju teada, kuidas oleks elada kellegi teise elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles