Austraalias loodi seksipartei

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalias loodi seksipartei. Fotol prostituudid
Austraalias loodi seksipartei. Fotol prostituudid Foto: AFP / Scanpix

Austraalia seksitööstus rajas oma huvide kaitseks partei.

Partei eesmärgiks on luua vasturinne usurühmitustele, mille osakaal on  poliitikas viimasel ajal kasvanud, edastab Helsingin Sanomat.

«Meid teeb murelikuks, et erinevate usurühmituste mõju ühiskonnale on kasvanud ning ühe enam on tunda tsensuuri ja vagatsemist,» sõnas uue partei loomise aktivist Fiona Patten.

Patteni sõnul tahab seksipartei tegelda eelkõige tsensuuri, internetipiirangute, seksitöötajate tervishoiu ja homoabieludega.

Seksipartei asutajad on kõik seotud seksitööstusega ja uus partei luuakse seksitööstuse rahaga. Parteid hakkavad toetama ka Austraalia seksipoed.

Uue partei esmaseks eesmärgiks on tegevuse laiem tutvustamine.

«Loodame, et tutvustuskampaania toob meie juurde erinevaid inimesi, kellele on tähtsad ja keda huvitavad seaduseuuendused  ning sõnavabadus,» lisas Patten.

Austraalia seksipartei registreerib end ametliku parteina selle nädala reedel. Partei soovib järgmistel valimistel saada senatisse ühe koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles