«Smurfide» filmi reklaamküla majad värviti siniseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalik elanik smurfide mütsiga
Kohalik elanik smurfide mütsiga Foto: SCANPIX

Kui Lõuna-Hispaania Andaluusia piirkonda tunti varem mauride arhitektuuri, šerri, flamenko ja Costa del Soli ilusate randade järgi, siis nüüd on seal ka smurfide küla.

Uue 3D filmi «Smurfid» reklaamimiseks valiti Malaga lähedal asuv Juzcari küla, mille majad värviti siniseks, edastab Huffington Post.

Filmitootja Sony Pictures esindaja sõnul on Juzcar «maailma esimene smurfide küla».

Stuudiobossid lubasid pärast 24. juunil New Yorgis toimuvat esilinastust majad tavapärast värvi tagasi värvida. Kohalikud on siniste majadega juba harjunud ning soovivad, et see värv alles jääks.

«Meile meeldib, et me oleme smurfide küla. Kõigile on see hakanud meeldima, eriti aga lastele, kes kannavad igapäevaselt ka smurfide mütse,» sõnas üks kohalik elanik.

Majade ülevärvimiseks kulus 4000 liitrit sinist värvi.

Filmitegelastele annavad hääles sellised staarid nagu Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Katy Perry, Alan Cumming, George Lopez ja tippkokk Wolfgang Puck.

Smurfid on Belgia karikaturisti Pierre Cullifordi, kunstnikunimega Peyo, väljamõeldud tegelased.  Need sinised tegelased on seigelnud nii koomiksites kui animafilmides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles