«Võsareporter»: miks ööklubi töötajad mu jope taskutes sorisid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Seekordses saates «Võsareporter» aitas Peeter Võsa lahendada ööklubi Überblingen garderoobis tekkinud arusaamatuse.

Klenn süüdistas ööklubi Überblingen, et tema suhtes käituti klubis alavääristavalt ja tõsteti ta särgiväel külma ilmaga klubi ukse taha.
Asi selles, et Klenn tuli sõbraga ööklubisse, nad panid koos üleriided ühe garderoobinumbri alla ja suundusid kluppi pummeldama. Ära minnes, kui nad riideid kätte tahtsid saada, oli alles ainult sõbra pusa ja Klenni jopet ei kusagil. Kui ütlemiseks läks, tõsteti Klenn ukse taha, tuule ja tormi kätte, kus ta lõdisedes taksot ootas. Ime küll, kuid järgmisel päeval sai ta jope ööklubist kätte, aga taskust oli kadunud ID kaart, kolmkümmend eurot ja taruvaigusalv. Klenn oli nüüd väga nördinud, et kus ta jopp oli ja miks ta taskutes soriti.

Klubi esindaja on juhtunust hämmingus, sest neil on normaalne klubi ja selliseid asju juhtuda ei saa. Otsiti siis välja sama öö turvakaamera salvestused ja asi läks õige huvitavaks. Videolt on näha, et Klenn lahkub tõesti üksi ja särgiväel, natuke aega hiljem saab aga Klenni sõber garderoobist enda ja Klenni joped ja jalutab nendega rahumeeli minema.

Hommikul leiti Klenni tühjendatud taskutega jope klubi eest lumehangest ja viidi garderoobi tagasi. Seega polnud klubi milleski süüdi ja mäkra mängis hoopis sõber, kes Klenni jope pihta pani ja hange viskas. Klennil oli muidugi piinlik, et ta klubile peale hüppas ja ta jäi lisaks ID-kaardile ja taruvaigusalvile ilma ka sõbrast. Nii, et ei tasu vähemalt klubis Überblingen ülearu vehkida ja praalida, sest turvakaamera salvestus paljastab kõik.

Lisaks mõõtis võsalabor ajuvabalt suuri pakendeid, millega ostjaid peibutatakse. Üks margariinipakk näiteks oli suurem kui konkurentidel, aga sees oli transrasvamääret ikka samapalju. Ühed hommikusöögihelbed olid samuti pakitud hiiglaslikku karpi, krõbinaid oli sees aga ülivähe. Selliseid tooteid on poes aga palju, nii et ei tasu ennast lasta petta suurtel uhketel karpidel, vaid tuleb vaadata, mitu grammi kraami sees on.

 
Veel meenutati edukalt lõppenud Võsalaulu konkurssi ja Võsareporter pööritas prügis Linnahalli lähedal tühermaal, Kultuuripealinna kultuurikilomeetri vahetus läheduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles