Marilyn Jurman kirjeldab julges postituses võitlust rasedusaegse depressiooniga: nutsin kolm kuud järjest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Instagram

Näitleja ja laulja Marilyn Jurman kirjeldab avameelses blogipostituses võitlusest rasedusaegse depressiooniga.

31-aastane Jurman avalikustas, et esimesed raseduskuud oli ta sügavas masenduses.

«Minu tujud kõikusid ainult alla ja veel rohkem alla. Ma arvan, et ma nutsin reaalselt kolm kuud järjest igapäev. Janno küsimustele, et mis mul viga on ja mis ta peaks tegema, et mul oleks parem, ei osanud ma vastata ja tegelikult ajas see mind lihtsalt veel rohkem endast välja. Ei aidanud ka vanaema ja Janno ergutused et sa ei tohi olla masendunud, kuna see ei ole beebile hea. Idee, et ma sean enda stressamisega ohtu oma beebi tervise, tegi mu tuju ju veel hullemaks,» tunnistas Jurman.

Jurman kinnitas, et laps oli algusest peale väga oodatud, kuid ometigi ei suutnud ta rõõmu tunda.

«Enamik rasedate raamatuid ütlevad, et kui sul tekib soov kõhuga vastu seina hüpata, siis sa peaksid abi otsima. Kuna ma seda teha ei soovinud, siis ma abi ei otsinud. Tegelikult ma arvan, et ka iga päev nutmine ei ole päris okei. Kahjuks on abi otsimine samuti piinlik ja mõtled, et ehk läheb üle, kuni sind enam ei ole,» sõnas Jurman, et teda hoidis olemas teadmine, et küllap see ikka läheb üle.

Loe pikemalt Marilyn Jurmani blogist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles