Cambridge`i naisüliõpilased teenivad raha prostituutidena

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge`i ülikooli Selwyni kolledži hooned. Muru ülikooli ees näib sile ja kena, kuid ülikoolis möllas NSVLi värbamis- ja luuretegevus, luurajaid nimetati argoos "muttideks".
Cambridge`i ülikooli Selwyni kolledži hooned. Muru ülikooli ees näib sile ja kena, kuid ülikoolis möllas NSVLi värbamis- ja luuretegevus, luurajaid nimetati argoos "muttideks". Foto: cambridgeincolor.com

Suurbritannia kuulsa Cambridge`i ülikooli naisüliõpilased teenivad raha prostituutide, stripparite ja eskkortteenuste pakkujatena.

Sellise uudise avaldas Cambridge`i ülikooli ajaleht Varsity, kirjutab The Telegraph.

«Mind pani see kirjatükk muretsema. Üliõpilaste nõustajad teevad kõik, et üliõpilased ei satuks rahalistesse raskustesse ega peaks sellisel viisil endale elatist teenima,» sõnas ülikooli esindaja Rob Wallach.

Cambridge`i ülikooli häälekandja ei avalikustanud oma allikate nimesid, kuid kinnitas, et neile andis intervjuu üks üliõpilane, kes esimesel ülikooliaastal töötas 50 naela (1150 krooni) eest tunnis prostituudina.

«Lisaks ülikooliõpingutele oli mul ka päevane töökoht, kuid seal ei makstud kuigi palju. Siis leidsin, et ennast pakkudes saan elamiseks vajaliku summa kokku,» sõnas tundmatuks jääda soovinu.

Allikas lisas, et ta kohtus ka teiste Cambridge`i naisüliõpilastega, kes sama moodi endale elamiseks raha teenivad.

«Kui oled korra seda teinud, siis ei tundu see eemaletõukav. Igatahes on see lihtne viis kiiresti raha saada,» nentis allikas.

Ajalehe kinnitusel tegid nad intervjuu veel ühe naisüliõpilasega, kes stripparina töötab ja iga tantsu eest 100 naela (2300 krooni) küsib. 

«Meile teadaolevatel andmetel töötab rohkem kui 400 Cambridge`i naisüliõpilast eskortteenuseid pakkuvates firmades. Nende ühe õhtu sissetulek on keskmiselt 300 naela (6900 krooni),» seisis artiklis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles