Ciara rõõmustab, et ta oma abikaasaga enne abielu ei seksinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NFL football player Russell Wilson and singer Ciara arrive at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
NFL football player Russell Wilson and singer Ciara arrive at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Kuum lauljanna Ciara avas end seksiteemadel ning rääkis lähemalt, kuidas oli abielueelne seksita olek tulevase kaasa Russell Wilsoniga.

Tuntud R&B lauljatar Ciara ei teinud sellest saladust, et oli raske oma tulevase kaasa Russel Wilsoniga enne abielu seksist hoiduda. Kui paar 2016.aasta juulis abiellus, said nende Snapchati jälgidad kursis olla sellega, kuidas nad lõpuks asja kallale saavad asuda. Hoolimata raskest väljakutsest seksist hoiduda, leiavad staarid, et see oli seda väärt.

«Ma tõesti usun, et kui sa keskendud sõprusele, on sul võimalus ehitada tugevat põhja sõprussuhetele. Kui te olete juba tõeliselt head sõbrad, jagate samu väärtusi ning vaadet elule, paneb see tooni paika,» rääkis Ciara intervjuus Lõuna-Aafrika Cosmole, et teadmine, et sul on tugev sõprussuhe, on väga võimas. «Sa ei tohiks tunda, et annab oma keha ära selleks, et sa kellelegi meeldiks.»

Ciara leiab, et mehe ettepanek seksist enne abielu hoiduda 2015.aasta aprillis, kui nad kohtamas hakkasid käima, oli hea, sest lõpptulemus on imeline.

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles