«Ühikarotid» alustavad Kanal 2s täna uue hooajaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarotid
Ühikarotid Foto: Facebook

Täna kell 20 alustab Kanal 2s menusarja «Ühikarotid» uus hooaeg. «Noored püüavad küll kõigest väest, kuid jooksevad sellel hooajal totaalselt puntrasse. Lõpptulemus on täiesti ootamatu,» lubab saate produtsent Tuuli Roosma.

«Vika kogeb midagi sellist, mida üks noor tüdruk loodetavasti mitte kunagi kogema ei pea,» paljastab Viktoria osatäitja Liina Vahter. Uued tuuled puhuvad ka ühikamutt Salme elus, sest torisev ühikatädi leiab endale ootamatult austaja. Tibu aga saab elektrilöögi ja haigestub lisaks muudele foobiatele elektrifoobiasse. Kuna elektrifoobiaga elektrik ilmselt aga tööd ei leia, kolib Tibu üle tüdrukute kursusele, et kokaks õppida. Uue hooaja üheks tähtsündmuseks on abielu. Kes ja kuidas meid üllatab, sellele vastuse saamiseks tuleb varuda veel veidi kannatust…

Tuuli  Roosma produtseeritud «Ühikarotid» on humoorikas ja realistlik teleseriaal, mille peategelasteks on seitse väga erinevat provintsist pealinna tulnud noort, kellest saatuse tahtel saavad tehnikumi ühiselamus head sõbrad.

«Ühikarottide» uus hooaeg stardib Kanal 2s täna kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles