Pilk peale! Vaata hulle asju, mida Eesti moeloojad müüvad

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval kell 12 algab Solarise keskuses kevade suurim moelaat, kus üle 20 disaineri paneb müüki oma ERKI moeshow lavale jõudnud rõivad ja aksessuaarid.

Solarise keskuse turundusjuhi Kristiina Pandre sõnul paistsid tänavusel ERKI moeshowl osalenud moeloojad silma nii originaalsuse, julguse kui ka hea tehnilise teostusega. “Olen kindel, et sel laupäeval võib Solarise keskuses kohtuda tulevaste moemaailma tipptegijatega, kelle looming võib tänasega võrreldes tulevikus kümnekordset hinda maksta,” lausus Pandre.

Foto: André Altjõe

ERKI moeshow korraldaja Elo Meieri sõnul jõuab müüki väga erinevaid tooteid alates kingadest lõpetades peaeheteni. “Näiteks saab osta juba enne moeshowd populaarsust kogunud Katrin Aasmaa hiiglaslikke kunstlilledest peaehteid,” lausus Meier ning lisas, et paljud disainerid võtavad sel päeval vastu ka tellimustöid, et igale moehuvilisele just tema mõõtude ja eelistuste järgi rõivaid, kingi, kotte või teisi aksessuaare valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles