Aasta kõige hipsterlikum üritus Helsingis - Eesti president keerutab klubis plaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves plaadiesitluspeol teatris NO99 01.04.2016.
President Toomas Hendrik Ilves plaadiesitluspeol teatris NO99 01.04.2016. Foto: Viktor Burkivski

Eesti president Toomas Hendrik Ilves teeb DJ`na ilma ka teiselpool lahte ja kutsub kõiki fänne sotsiaalmeedias enda setti kuulama 28. aprillil Helsingisse. Soome väljaandesd on jõudnud häppeningi kutsuda juba aasta kõige hipsterlikumaks ürituseks Helsingis. 

Foto: Sander Ilvest

Universal Music Baltics tegevjuht : Olen eriti uhke, et saime Soome esinema staarartisti Eestist - president Toomas Hendrik Ilvese. Soomlased teavad Toomas Hendrikut ja on tema tegemistega hästi kursis. 

Uskumatu, kuid pidime viimasel hetkel isegi vahetama klubi, kus Eesti president DJ`na üles astub, kuna algselt planeeritud koht jääb meie rahva suure huvi tõttu liiga väikeseks. Klubisse Siltanen oleks mahtunud vaid paarsada inimest. Tänaseks on müüdud pileteid üritusele juba 400 ringis ja tundub, et varsti on ka suurema klubi piletid välja müüdud. 

Eesti president astub DJ puldi taha koos soomlasest rock-legendi Sami Yaffaga. Viimane on mänginud bändis New York Dolls, mis on ka üks Eesti presidendi lemmikbändidest. Samuti on Yaffa kaasa löönud kogumikul Teenage Wasteland. Seega ootan suure huviga ka president Ilvese ja Yaffa ühist jututuba, mille teemaks just kummagi lemmikmuusika.

Foto: Viktor Burkivski

Toomas Hendrik Ilves Facebookis: «Head sõbrad, olen jälle üheks päevaks DJ ja sõidan 28. aprillil Helsingisse, et esitleda algusega kell 19.00 kontsertklubis Kaiku oma rokilemmikute kogumikplaati, mille on välja andnud Universal Music Finland & Baltics».

«Minuga koos astub plaadiesitlusel DJ-na üles ka Soome rokilegend Sami Yaffa. Plaadi «Teenage Wasteland» («Teismelise ahermaa») müügituluga toetatakse heategevusprogrammi  «Minu unistuste päev», mis viib ellu raskelt ja krooniliselt haigete laste soove ning unistusi. Kui oled sel päeval Helsingis, tule ka!»

Lisainfot ürituse kohta «Minu unistuste päev» leiad SIIT!

DJ sett president Toomas Hendrik Ilvesega algab Helsingi klubis Kaiku kl 19

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles