Suvel Weekend Festival Balticul esinev Avicii teatas, et 2016. aasta tuur jääb tal viimaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii.
Avicii. Foto: promo

4. augustil Pärnu rannas esinev Avicii teatas täna, et käesolev tuur jääb tal viimaseks. Tänavuse suve suurfestival Weekend Festival Baltic on siinse regiooni ainus võimalus näha ja kuulda viimase aja üht edukaimat Rootsi produtsenti ja dj'd.

Avicii on hetkel maailma üks populaarsemaid artiste, kelle varamusse kuuluvad muuhulgas superhitid "Hey Brother", "Wake Me Up", "Waiting For Love" ja paljud teised. Ta on kahel korral olnud nomineeritud Grammy auhinnale ning võitnud lugematul arvul auhindu, muuhulgas Billboard Music Award auhinna parima loo eest ("Wake Me Up").

 

Avicii teatas, et 2016. aasta jääb tal viimaseks aastaks mööda maailma tuuritada. Siinse regiooni ainus võimalus viimase aja edukaimat Rootsi produtsenti näha on 4. augustil Weekend Festival Baltic raames. Weekender pani kokku väikse ülevaate Avicii kohta.

Posted by Weekender on Wednesday, 30 March 2016

26aastane Avicii on teinud koostööd paljude superstaaridega, sealhulgas David Guetta, Coldplay, Madonna, Enrique Iglesias. Avicii lugusid on Spotify keskkonnas striimitud rohkem kui 3 miljardit korda. Teade Avicii Facebooki kontol:

Hello world,Thank you for letting me fulfil so many of my dreams. I will be forever grateful to have experienced and...

Posted by Avicii on Tuesday, March 29, 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles