Adam Lambert: Grammy nominatsioon lisab tõsiseltvõetavust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert on tuntud oma julgete kostüümide poolest.
Adam Lambert on tuntud oma julgete kostüümide poolest. Foto: SCANPIX

USA laulja Adam Lambert usub, et Grammy nominatsioon suurendab tema usaldusväärsust lauljana.

Talendisaatest «American Idol» tuule tiibadesse saanud 28-aastane staar kandideerib Grammyle kategoorias «Best Male Pop Vocal Performance» singliga «Whataya Want From Me», kirjutas Hollywood Reporter.

«Pariisis olles äratas mind hommikul mänedžer. Palju efektiivsem kui tavapärane tass kohvi! Olin ülimalt elevil,» kirjeldas Lambert uudisest teadasaamist.

Laulja märkis, et Grammyle kandideerimine suurendab tema usutavust sooloartistina.

««American Idol» on unistuste platvorm igale artistile. Kuid see ei õpetanud mind laulma ega esinema. Tegin enne saates osalemist aastaid muusikat ja teadsin, et plaadifirmad poleks minust kui põhivoolu-popartistist huvitatud, kuni ma endale arvestatavat fännibaasi ei saa ega tõesta, et mul on annet. «Idol» andis mulle need võimalused,» selgitas Lambert.

«Loodan, et pärast viimase aasta rasket tööd teeb Grammy nominatsioon mind vokalistina tõsiseltvõetavaks ja aitab ehk hajutada eelarvamusi, mis kaasnevad telesaate kaudu tuntuks saamisega,» lisas ta.

Muusikamaailma hinnatuimad auhinnad Grammyd jagatakse 53. korda välja tuleva aasta 13. veebruaril. Lambertiga samas kategoorias kandideerivad  Michael Bublé «Haven't Met You Yet», Michael Jackson «This Is It», Bruno Mars «Just The Way You Are» ja John Mayer «Half Of My Heart».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles