«Pilvede all» ja «Rääkimata lugu» lõpetasid eduka hooaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Pritson-Tamme
Carmen Pritson-Tamme Foto: Kanal 2

Kolmapäeval lõpetas hooaja sügise säravaim üllatushitt «Pilvede all» ning ekraanile jõudis ka hooaja viimane «Rääkimata lugu».

«Pilvede all» viimases osas nägime, kuidas jätkus Kertu ja Eriku puhkus. Pireti jõud sai otsa, kuid saatuse tahtel tuli abi sealt, kust ta seda oodatagi ei osanud. Erikut tabas šokeeriv uudis, sama juhtus ka Kertuga. Mari kohtus aga esimest korda oma isaga...

«Üks asi on loomulikult kogu tervik ise ehk siis lugu, näitlejad, režii. Teine asi on promo ja turunduse pool, milles me oleme tänu Kanal 2 vastutulelikkusele saanud veidi katseid teha,» analüüsisid sarja edu «Pilvede all» tegijad, kes üheks eduteguriks peavad sotsiaalmeediat. «Pilvede all» Facebooki lehel on hetkel pea 10 000 fänni.

Hooaja viimane «Rääkimata lugu» näitas televaatajatele, mis toimus saate köögipoolel - kuidas leiti saatesse osalised ning millised emotsionaalsed momendid jäid saatest välja. Üllatusi on oodata ka jõulude aegu. «Eks paljusid huvitab, mis on saanud saates osalenutest edasi. Seda kõike saame teada ka meie jõulu erisaates,» lubas saate autor Carmen Pritson-Tamme.

«Pilvede all» on Eesti vaadatuim telesari, mille eelviimast jagu vaatas TNS Emori teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel 249 000 vaatajat. Veel rohkem vaatajaid on käesoleval hooajal kogunud vaid Kanal 2 suurprojekt „Tantsud tähtedega». Saadet «Rääkimata lugu» on seni jälginud keskmiselt 173 000 televaatajat ja saade on pidevalt nädala vaadatumate saadete esikümnes.

«Pilvede all» asemel stardib järgmisel kolmapäeval kell 21.30 Kanal 2 ekraanil USA hittsari «Hea naine», mis on USAs kogunud pea sama palju vaatajaid kui megahitt «Meeleheitel koduperenaised». Kuldse Gloobuse ja Emmy võitnud draamasari räägib eeskujulikust koduperenaisest Aliciast, kelle maailm kukub kokku, kui tema poliitikust abikaasa seksi- ja korruptsiooniskandaal avalikuks tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles