Tanel Padar & The Sun ja sõbrad annavad Käsmus erilise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun Kultuurikatla aias PADA
Tanel Padar & The Sun Kultuurikatla aias PADA Foto: Tiit Mõtus

Tanel Padar & The Sun reisisid suvel mööda kaunist Eestimaad ning sellest ettevõtmisest sai üks meeleolukas ja südamlik teekond täis uusi ja vanu sõpru, head muusikat ning põnevaid kogemusi. Tänu reisiseltskonda saatnud kaameratele võis sellele teekonnale kaasa elada terve sügise vältel TV3 ülipopulaarse saatesarja «Tanel Padar ja sõbrad» vahendusel.

Kuna suvistest kohtumistest ja koosmusitseerimistest jäi talveks bändiliikmete hinge teatav igatsus, võeti üheskoos vastu otsus seda loominuglist koostegemise rõõmu veelkord läbi elada ning ka oma laiendatud sõpraderingiga jagada.

Lisaks talvistele kontsertidele saab kava ka Käsmus näha koos sõpradega, kes on välja valitud just spetsiaalselt Käsmusse sobivaks kontserdiks. 

Kohal on Eeva ja Villu Talsi, Jaan Pehk ning Taneli omakülatüdruk Kadri Voorand. 

Nii Tanel kui Kadri on üles kasvanud Käsmust «kiviviskekaugusel» Haljala alevikus.

Foto: Mihkel Maripuu

Tanel Padari & The Suni ja sõprade erilist kontserti saab näha reede, 03. juuni õhtul kell 20 Kaunid Kontserdid Käsmus 2016 sarja raames.

Piiratud arv soodushinnaga pileteid müügil kuni 14. veebruarini hinnaga 16/14 EUR.

Alates 15. veebruarist hinnad 18/16 EUR. EMT ja Elioni klientidele soodustus 20%.

Piletid müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles