Laulja Mikk Mäe ei taha tüdrukutele alla jääda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatel «Pall korvi» käis seekord külas laulja Mikk Mäe
Saatel «Pall korvi» käis seekord külas laulja Mikk Mäe Foto: promo

Saatel «Pall korvi» käis seekord külas laulja Mikk Mäe, kellel on praegu käimas töine kontserdihooaeg. 

«Päev pärast prae nautimist lähen mõnusalt tuurile jälle,» ütles Mäe. Fifaa Spordi staaride rubriigi liider oli enne Mäe vabaviskeid Getter Jaani. «Ei taha tüdrukutele alla jääda,» ütles enesekindel Mäe. «Mikk Mäe ütles, et on rohkem ujunud ja pallimängudega vähe kokku puutunud, aga saalis tegutses küll nii, nagu oleks korvpallur,» sõnas saatejuht Maxim Tuul.

Saates räägitakse pikemalt nädalavahetusel Eesti karikavõitjaks tulnud Kalev/Cramo. Erilise tähelepanu all on sellel aastal suure arengu teinud Martin Dorbek ja VTB Ühisliiga parim lauavõitleja Josh Boone. Juttu tuleb ka AVIS Rapla korvpallimeeskonnast, mis on alustanud hooaega üllatavalt edukalt. «Meie mängijate füüsiline konditsioon on piisavalt hea, et mängida kõik 40 minutit ühes tempos ja suruda vastast,» ütles AVIS Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.

«Pall korvi» on TTV eetris täna õhtul kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles