Pildid ja video: Põhja-Koreal on oma Spice Girls

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Koreas tähistati möödunud nädalalõpul kommunistliku partei 70. aastapäeva ja lisaks ametlikele tseremooniatele toimus ka meelelahutuslik kontsert.

Selle riigi kõige populaarsem tüdrukutebänd on Morabong Band, mida Lõuna-Korea meedia on nimetanud kohalikuks Spice Girlsiks.

Põhja-Korea riiklik meediakanal KNCA ja väljaanne Rodong Sinmun avaldasid pidustustest pilte, millel on näha riigijuht Kim Jong-uni ja ta naist Ri Sol-jud naisansambli esinemist vaatamas.

Diktaator koos abikaasaga poseeris koos naisbändiga.

Lisaks Põhja-Korea kohalikele võimukandjatele osales üritustel ka Kuuba asepresident Miguel Diaz-Canel külalisena.

Rahvusvahelised meediaallikad ei ole kinnitanud Põhja-Korea poolt avaldatud piltide ja videote autentsust.

Põhja-Korea «Spice Girls» asutati 2012. aastal Kim Jong-uni käsul ja väidetavalt valis ta ise sellesse ansamblisse lauljad.

Lõuna-Korea arvates on 20 naisest koosneva Morabong Bandi muusika võrdlemisi läänelik. Põhja-Korea on riik, kus teiste riikide kultuuri sisseimbumist takistatakse.

Spice Girls oli briti tüdrukutebänd, mis tegutses 1994 – 2008. Sellesse kuulusid Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Melanie Brown ja Victoria Beckham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles