Ott Lepland ja Gertu Pabbo astuvad üles koos keelpilliorkestriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti armastatud meeslaulja Ott Lepland ning noor ja andekas Gertu Pabbo astuvad üles koos keelpilliorkestriga Riivo Jõgi juhatusel, et tuua kuulajateni südantpuudutav ja võimas kontsertelamus. 

Kontserdid toimuvad 1. - 6. detsembrini kirikutes üle Eesti. 

Kui Ott Lepland ei vaja Eesti inimesele tutvustamist siis Gertu Pabbo teab kuulaja-vaataja aga tõenäoliselt eelkõige saate Eesti Otsib Superstaari teise koha võitjana. Kes pole selle särava lauljatariga veel kohtunud, saab selleks suurepärase võimaluse detsembrikuiste kontserdite jooksul.

Lavapaari esituses tulevad ettekandele Ott Leplandi autorilooming, tuntud palad eesti muusikaparemiku kullafondist ning ka kaunimad talve- ning jõululaulud.

Kontserditele lisab kindlasti eripära ja suurejoonelisust artiste saatev keelpilliorkester Riivo Jõgi juhatusel.

Ott Lepland sõnab: «Iga noore artisti ja helilooja jaoks on alati suurim kompliment, kui tema loomingut esitab võimalikult suur ja jõuline koosseis. Tavatingimustes nii suure kollektiiviga esinemine pole enamjaolt teostatav ja seetõttu ongi antud kontserdid minu jaoks tõeliselt kaalukad ning olulised. Vastutus ühest küljest kuulaja ja teisalt orkestri ees...

Ootan eelseisvaid ülesastumisi suure ootusärevusega ning olen kindel, et neist saavad minu muusiku teel need kontserdid, millele ma ise, ning usutavasti ka kuulajad, jäävad alatiseks tagasi vaatama kui millelegi väga erilisele.»

Kontserdid «Hingesugulane» kirikutes üle Eesti.

1.12 - Tartu Jaani kirik

2.12 - Rakvere Kolmainu kirik

4.12 - Tallinna Kaarli kirik

5.12 - Tori Sõjameeste kirik

6.12- Viljandi Pauluse kirik

Piletid müügil Piletilevis oktoobrist ja kuni 5. oktoobirini saadaval piletid soodushinnaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles