Keskraamatukogu pakub koolivaheajal põnevat tegevust

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed saavad raamatukogubussis nuputada.
Lapsed saavad raamatukogubussis nuputada. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Sügisesel koolivaheajal pakub Tallinna keskraamatukogu lastele lahendamiseks euroteemalisi nuputamisülesandeid ja tegusat ajaveetmise võimalust.

Nuputamisülesandeid saab lahendada kuni 3. novembrini kõikides Tallinna keskraamatukogu teenindusosakondades, haruraamatukogudes ja raamatukogubussis Katarina Jee. Õigesti vastanute vahel loositakse Eesti Panga väljapandud auhindu.

Kuni esmaspäeva, 1. novembrini oodatakse kaastöid signatuuride konkursile. Tallinna keskraamatukogu otsib konkursi korras Lastelehele ja Muusikalehele (lasteteeninduse ja muusikaosakonna veebilehed) avasignatuure ehk tunnusmeloodiaid. Konkursi reglemendiga on võimalus tutvuda raamatukogu kodulehel www.keskraamatukogu.ee.

Raamatukogudes saab lugeda raamatuid ja ajakirju, joonistada pilte, kuulata CDsid ja mängida lauamänge. Lapsi kutsutakse sisukalt aega veetma üritustele, mille kohta leiab täpset infot raamatukogu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles