Inese unistus on peagi täitumas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines saates "Õhtu"
Ines saates "Õhtu" Foto: TV3

Lauljatar Ines on juba mõned aastad kirjutanud uusi lugusid ja unistab salamisi uuest albumist. Veetlev ja andekas naine tunnistas TV3 saates «Õhtu», et unistus on ehk peagi täitumas.

Ines tunnistas saatejuht Hannes Võrnole, et tema uut albumit võib ehk oodata aasta lõpu poole. «Ma ei julge seda väga suurelt välja öelda, sest kunagi ei tea, kas jõuab valmis või mitte,» märkis Ines.

Nelja aasta eest ilmus Inesel viimane, koostöös A. Le Coq-iga tehtud promoalbum. Muusik tunnistas, et täisalbum ilmus lausa kuus aastat tagasi. Ines nentis, et selle aja jooksul on ta üle elanud ka loomekriisi, mil ta ei tahtnud üldse klaveri taha istuda. «Tundus, et iga noot, mis ma kirjutan, ei ole huvitav; ennekõike siis loomulikult iseendale tundub, et see ei pruugi ka kedagi teist huvitada,» kirjeldas Ines. Samas usub lauljatar, et loomingus on kriisid igati loomulikud, sest see ongi üks osa loomeprotsessist.

«Nüüd olen jällegi mõned aastad juba täiesti uues tuules ja tunnen, et ma tahan kirjutada,» tõdes Ines. «Leian endas energiat ja usun isegi natukene sellesse, mida kirjutan,» lisas ta.

«Õhtu» on TV3s neljapäeviti kell 23.10. Vaata TV3 videoid:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles