«Vabades meestes» ootavad poisse kiusatused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabad mehed
Vabad mehed Foto: TV3

TV3 kodumaine sari «Vabad mehed» jätkub täna põnevalt - ajateenistus pole veel korralikult alanudki, kui ajateenijad satuvad silmitsi kõikvõimalike kiusatustega.

Robert süveneb agaralt oma tsiviilelu probleemidesse, Kristo avastab laatsareti võlud ja Rait on vaimustuses pataljoni värskelt saabunud naisrühmast. Kõigi meelehärmiks asub rühma juhtima aga veebel Torm, kes osutub just mitte väga leplikuks ja mõistlikuks ülemaks.

«Vabad mehed» on haarav lugu noortest ajateenijatest, kes avastavad end ühtäkki täiesti uuest keskkonnast, mis pakub ootamatuid enesearendamisvõimalusi ja laiendab silmaringi ning võib olla ka ideaalne aeg eluväärtuste ümberhindamiseks. See on eluline, haarav, värvikas, emotsionaalne, humoorikas ja kohati koguni romantiline lugu, mille osades näeb TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia noori andekaid näitlejaid.

«Vabad mehed» jätkub TV3s täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles