Bobbi Kristina sugulased üritavad tragöödia pealt raha teenida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown
Bobbi Kristina Brown Foto: SCANPIX

Samal ajal kui Whitney Houstoni ainus tütar Bobbi Kristina Brown teadvusetult haiglas lebab, üritavad mõned tema sugulased väidetavalt tragöödia pealt kasu lõigata.

Ajakiri Us Weekly kirjutab, et teatud pereliikmed on küsinud meediaväljaannetelt intervjuude eest tuhandeid dollareid ja teisigi asju, näiteks isiklikku autojuhti ja hotellitubade kinnimaksmist. 

Nende avalikud kommentaarid viisid selleni, et Bobbi Kristina isa Bobby Brown avaldas advokaadi vahendusel pressiteate, milles palus mitte kajastada teiste pereliikmete kommentaare tema tütre seisundi kohta.

«Mitmed pereliikmed on andnud meediale intervjuusid, ehkki kellelgi neist pole ametlikku luba Bobbi Kristina külastamiseks. Mitte kellelgi neist ei ole esmast informatsiooni Bobbi Kristina ravi kohta ja Emory haigla töötajad pole nendega suhelnud,» teatas advokaat.

Us Weekly allika sõnul on Browni ja Houstoni pereliikmete vahel käärimas tüli ka otse haiglaseinte vahel. Mõlemad perekonnad on kogunenud intensiivraviosakonda Bobbi Kristina juurde, kuid rahast on saanud nende üks peamine vaidlusküsimus.

21-aastane Bobbi Kristina leiti oma kodust teadvusetult vannis lamamas 31. jaanuaril ja ta viibib sellest ajast peale kunstlikus koomas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles