Elu pidu! Marko Reikopist saab geiklubi barman

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinna klubis Sahh rõõmsalt hoos ja koos telestaar Marko Reikop ja homofoobist olümpiavõitja Erki Nool. Taamal rõõmustamas ka Kadri Simson.
Tallinna vanalinna klubis Sahh rõõmsalt hoos ja koos telestaar Marko Reikop ja homofoobist olümpiavõitja Erki Nool. Taamal rõõmustamas ka Kadri Simson. Foto: facebook.com

Tallinnas Vabaduse väljakul avas 1. jaanuaril uksed uus gaysõbralik ööklubi W, mille peod teevad kummarduse sallivusele ning kutsuvad tolerantse ellusuhtumisega rahvast  hommikutundideni pidutsema!

Ööklubi W ühe omaniku Aivar Roobi sõnul pakub endise Bibabo ruumides avatatud  ööklubi W öist meelelahutusprogrammi, mille sarnast täna Tallinnas ei pakuta. «W on mõeldud inimestele – ükskõik, kas siis gaydele või heterotele, kes naudivad tavapärasest veidi vabameelsemat õhkkonda ning originaalprogrammi erinevate kodu- ja välismaiste artistide näol,» rääkis Roop Elu24le.

Sel reedel valmistab W baaris lahjemaid ja kangemaid võlujooke pop-up barmen MARKO REIKOP!

Foto: Viktor Burkivski

REEDEL, 16.01 – Tsirkus baaris!

DJ Widenski

Baaris valmistab lahjemaid ja kangemaid võlujooke pop-up barmen

MARKO REIKOP!

W VIP-kaardi omanikele kuni kella 23ni sissepääs ning hoogu andev tervitusnaps TASUTA!

Foto: Andres Haabu

LAUPÄEVAL, 17.01 – NO99 Tantsulaagri äftekas!

DJ-d Ma.dis ja Taivo Aasorg

Väsimatud tantsulõvid on oodatud ööklubi W pikapäevarühma, kus kõrvu paitavad ja kingataldu kulutavad sumedad retro- ja househitid.

Sissepääsu eest ei pea sel õhtul keegi maksma!

VIP-kaardi omanikke ootab W`s kosutav firmajook!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles