Reporter palus Charlize Theroni kätt

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlize Theron
Charlize Theron Foto: Reuters / Scanpix
Üleeile Veneetsia filmifestivalil pressikonverentsi andnud näitlejannat Charlize Theroni üllatas julge ajakirjanik, kes naisele abieluettepaneku tegi.

Oscarivõitjast näitlejanna tutvustas festivalil peetud pressikonverentsil oma uut filmi «The burning plan», kui üks ajakirjanikest ootamatu küsimusega lagedale tuli, vahendab Wenn.

«Sa meeldid mulle tõesti väga ja ma austan sind väga, aga ma tahaksin sinuga abielluda ja mul on üks küsimus – kummal voodipoolel sa magada eelistad?» küsis tundmatuks jäänud reporter.

«Sellel poolel, kus sind pole,» vastas kiire reaktsiooniga staar. «Turvamehed! Turvamehed! Turvamehed!» hüüdis Theron seejärel naljatamisi.

«Sa oled väga armas, aga mu kallim lööks su maha,» lisas näitlejanna ettepanekut tagasi lükates. «Ma olen abielus, ma olen võetud, mida iganes.»

Theroni kauaaegne kallim on Iiri näitleja Stuart Townsend ning ehkki staarid pole ametlikult abielus, on nad korduvalt öelnud, et tunnevad end abielupaarina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles