«Livin Aloha» paradiisiseikluse lõbus esitlus Kalev SPAs: noorus, surf ja Hawaii põrsake

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 30. oktoobrist on TV3 neljapäevaõhtutes täiesti uus kodumaine sari „Livin Aloha“, kus kaheksat noort eestlast ootab elu suurim seiklus Hawaii saartel. Noorte eesmärgiks on tundmatus kohas vette hüpates tööd leida, omal käel hakkama saada ja loomulikult ka elu nautida. Hingematvalt kauni looduse keskel  tuleb neil kärmelt leida püsiv elukoht, töö ja, miks mitte ka elu armastus. TV3 esitles täna Kalev SPAs uut ja kuuma kodumaist tõsielusarja „Livin Aloha“, mida saab teleekraanidel nautida juba alates homsest.

Tänasel esitlusel vallutasid osalejad Kalev SPA basseini ja sauna, et Hawaii meeleolu soojade lainete ja kuumusega meenutada ning uut telesarja tutvustada. Üheskoos vaadati kokkuvõtet peagi eetrisse jõudvatest värvikatest hetkedest, hullati basseinis ja mullivannis ning mekiti kokteile ja puuvilju. Esitlus algas kahe vapra seikleja Kreni ja Rauno seilamisega Pirita Surfiklubi surfilaual ning lõppes suitsupõrsa degusteerimisega – sarnaselt eestlaste armastavad ka Hawaii inimesed sealiha ja kapsast. Loomulikult vihjati põnevatele sündmustele, millest peagi TV3 vahendusel osa saab ja meenutati sarja valmimise ajast nii lõbusaid kui ka eluohtlikke olukordi.

Foto: Tiit Mõtus

„Livin Aloha“ on põnev, vallatu, naljakas ja üllatustest kuumav seiklus, kus kaheksat noort eestlast ootab elu suurim väljakutse Hawaii saartel. Noorte eesmärgiks on tundmatus kohas vette hüpates tööd leida, omal käel hakkama saada ja loomulikult ka elu nautida. Hingematvalt kauni looduse keskel  ootab neid kõik see, millest nad unistadagi ei osanud.

Foto: Tiit Mõtus

„Livin Aloha“ seltskonda kuuluvad Hendrik, Kertu, Kren, Evelin, Maarja, Matilde, Rauno Sander ja Mirjam. Kõik noored on julged, elurõõmsad ja hakkamist täis ning valmis oma positiivsuse ja entusiasmiga Eestimaa pimedasse sügisesse päikest tooma.

Foto: Tiit Mõtus

Miks noored Hawaii seiklusesse sukelduvad?

HENDRIK: Seiklusjanu! Tahan ennast proovile panna ja näidata, kui hästi suudab üks Eesti tudeng hakkama saada suures ja laias maailmas. Kes siis ei tahaks minna Hawaiile, kus on kuumad rannad, kaunis loodus ja veel kaunimad naised, ühesõnaga- PARADIIS!

KREN: Hawaii pisiku sain külge tänu oma heale sõbrale, kes eelmisel aasta Studenttouriga Hawaiid külastas. Vaadates neid imelisi pilte, otsustasin ka mina, et suvi möödub Hawail. Kuigi kaasa ei tule ühtegi sõpra, ei löö ma kartma ning haaran härjal sarvist. Sealne loodus, lahedad inimesed ja huvitavad võimalused veeta elu kõige metsikum suvi on põhjused, miks tahan minna just Hawaile!

EVELIN: Pigem küsiks, kes ei sooviks minna Hawaiile, mis on tuntud oma kaunite paradiisirandade, lopsaka troopilise kliima ning maailma parimate surfilainete poolest? Hawaii on sisimas olnud alati üks mu unistuste sihtkohtadest, kuid veel mõne aasta eest poleks ma osanud Hawaile minemisest unistadagi. See on alati tundunud paigakesena, mis eksisteerib kuskil teisel pool maakera kättesaamatuna. Nüüd olengi rohkem kui valmis astuma lennukile ja jõudma maailma ühte ihaldatuimasse paika – Hawaiile.

KERTU: Nii kaua, kui mäletan, olen olnud midagi otsimas ning mu huvid on varieerunud seinast seina. Nooremana tegelesin teatriga, olen õppinud hispaania keelt, olnud tulihingeline motokrossifänn ja spordifotograaf. Kõiki neid muutusi ja valikuid on mind ikka ja alati pannud tegema alati üks kihk - näha ja tundma õppida võimalikult palju erinevaid inimesi. Ja see on mul õnnestunud. Hawaii programmis osalemisele olen mõelnud kaua, esmakordselt kuulsin sellest 2011. aasta kevadel, kui Studenttouriga suundusid Hawaile mu kaks lähedast sõbrannat. Nende seiklustest kuuldes tekkis minuski soov see teekond ka ise ette võtta. Kindla otsuse, et sel suvel asja ära teen, langetasin aasta lõpus, põhjuseks muudatused isiklikus elus. 

Foto: Tiit Mõtus

Millega tegelete?

HENDRIK:  Õpin Eesti Lennuakadeemias õhusõiduki ehitust ja hooldust. Kooli kõrvalt töötan teenindajana Tartus Püssirohukeldris. Huvideks on sportlik vabavõitlus, lumelauaga sõitmine ja lennundus. Iseloomult olen tugeva tahtejõuga ja järjekindel. Eriliseks teeb mind kindlasti omadus sattuda koomilistesse situatsioonidesse, mida just paljudel inimestel ei juhtu. Ning välimuselt muudavad tätoveeringud mind kindlasti ka omapärasemaks. Tulevikus näen end töötamas lennundusvaldkonnas, õhusõiduki mehaanikuna.

KERTU: Õpin Balti Filmi- ja Meediakoolis esimesel kursusel audiovisuaalset meediat. Eriala, millega tegelen, on ka minu hobi. Alates 2009. aastast olen tegelenud ka fotograafiaga. Armastan pildistada loodust ja inimesi, kuid peamiselt olen jäädvustanud spordisündmusi ja aastatel 2010-2011 olin Eesti motoföderatsiooni ametlik fotograaf. Aeg, mis jääb kooli kõrvalt üle, kulub tavaliselt trennis ja tööl käimisele ning sõpradega koosolemisele. Naudin üle kõige maailmas head toitu ja veini. Üheks minu hobiks võib lugeda kokandust. Iseloomult olen vabameelne ja alati valmis võtma vastu uusi katsumusi. Olen väga emotsionaalne inimene- kui rõõmustan, siis ülevoolavalt, kui kurvastan, siis pahatihti koos pisaratega. Ma ei hoia ennast tagasi, kui mul on millegi kohta oma arvamus ning hindan ka teistes inimestes ausust ja konkreetsust. 

KREN: Hetkel olen lõpetamas teist kursust Estonian Business Schooli Ettevõtlus ja Ärijuhtimise erialal. Tööl ma ei käi. Tegelen viiendat aastat taipoksiga, olen pidanud ka kolm amatöörmatši ning hobi korras olen abitreener. Korra nädalas treenin oma sõpru, kes soovivad õppida enesekaitset taipoksi tehnikaga. Mulle meeldib ka motosport. Olen harrastanud enduro krossi, meeldib väga supermotot sõita ja ATV-ga metsas mütata. Pean mainima, et Hawaiile sõiduks pidin maha müüma oma mootorratta, mis oli mulle väga raske otsus, kuid siiski arvan, et eesoleva meeletu suve nimel oli see igati õige samm! Viimasel ajal on mu ellu tunginud ka autosport ning järgmisel hooajal on soov osaleda ringrajavõistlustel. Pean ennast väga seltsivaks ja lõbusaks inimeseks, kes ei löö vägevatele ideedele ja hullumeelsetele pakkumistele kätt ette. Mulle meeldib vestelda huvitavatel teemadel, jagada oma mõtteid ja teadmisi ning huviga kuulata ka teiste omi. Olen selline, kellele meeldib tegutseda, proovida uusi ja huvitavaid asju, mulle meeldivad väljakutsed. Igal võimalusel üritan endale tegevust leida, olgu see sportimine, kokkamine, koeraga mängimine või sõpradega lõbutsemine. 

MAARJA: Inimesena olen väga avatud, seiklejahingega, rõõmsameelne, elunautija, jutukas. Alati valin keerulisema viisi asjade tegemiseks. Mul on kombeks langetada otsuseid emotsiooni ajel- olen see inimtüüp, kes kõigepealt teeb ja ütleb ning seejärel mõtleb. Kuna olen inimene, kes kunagi midagi ei kahetse, siis lihtsalt hiljem naeran, et "assa naks, oleks võinud enne mõelda, kui seda tegin, kuid mis tehtud, see tehtud!" Sulandun lihtsalt erinevatesse seltskondadesse. Ma ei ole just kõige "naiselikum" neiu ja lapsest saati on mu sõpradeks olnud poisid, tunnen end nende seltsis mugavamalt. Hetkel töötan haiglas, onkoloogia osakonnas, tegelen vähihaigetega. See on osakond, mis on õpetanud mind veel positiivsemalt mõtlema ja rohkem naeratama. Kooli lõpetasin veebruaris ja hetkel otsime kooli välissuhete spetsialistiga mulle magistriõppe võimalust Eestist eemal.

MATILDE MATVERE: Olen aktiivne, avatud ja rõõmsameelne, hindan kõiges huumorit ja ausust lähedaste vahel. Õpin ülikoolis ning nädalavahetusel töötan raamatupoes. Mulle meeldib väga raamatuid lugeda, erinevaid filme vaadata, suvel rulluisutada, talvel lumelauatada, katsetada ja omandada uut. Mulle meeldib olla iseseisev. Püüan alati asjades häid külgi näha, probleeme lahendada ja erinevate inimestega edukalt suhelda. Mulle meeldib, et mul on väga palju sõpru ja tuttavaid, kelle eludega kursis olla ning keda erinevate igapäevaste asjadega seostada.

RAUNO SANDER ENNOK: Olen rahulik inimene, nagu see teistelegi pealtnäha paistab, kuid sisimas põleb mus soov teha midagi suurt. Endale eesmärke seades võin olla uskumatult motiveeritud, ma ei kuula siis teiste arvamusi, usun endasse, ei karda ebaõnnestuda, teen selle nimel tööd ning soovin midagi inimestele tagasi anda. Ka „Living Aloha“ sari on mu üheks suurimaks motivaatoriks. Kõige rohkem meeldib mulle sportlik ja kvaliteetne eluviis, seepärast käin jõusaalis ja harin end. Usun, et just minu entusiasm ja motiveeritus on mu tugevamad küljed. 

Foto: Tiit Mõtus

„Livin Aloha“ alustab TV3s 30.oktoobril kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles